Nominerad till Årets inspiratör 2016!

Viken ära att få bli nominerad till Årets hälsoinspiratör 2016. Det känns helt otroligt! Tänk att jag får ingå i det här otroliga startfältet av enormt duktiga inspiratörer. Jag blir så glad eftersom det betyder att ni gillar det jag står för och att Träning och Hälsa inte är så komplicerat som kan ibland kan tro. Det gäller att göra det enklare och inte jaga magrutorna för risken är ganska stor att man blir besviken. För mig är hälsa att kroppen får röra på sig, att du fyller på med näringsrika livsmedel, att du sover och att du ger och får kärlek. Sen hur du gör saker och ting är upp till dig, våga skratta åt dig själv, gilla dig själv fast du äter för mycket ibland, tala om för din kropp och hjärna att du är suveränt bra, tvinga dig själv till att röra på dig och skrik ut din triumf efteråt (Jag äger! passar bra här). Efter min cancer och alla mina operationer, stomi och skadade tarmar så vet jag att vår styrka ligger inom oss själva, det vi bestämmer

Läs hela

8 veckor till Kanonform med Leila!

Äntligen kan du att träna med mig hemma. Idag släpper jag min 8 veckors kurs!

Kom igång en gång för alla och lär dig träna på dina egna villkor hemma med mina korta effektiva 20 minuters pass. Under 8 veckor så guidar jag dig och ger dig roliga nya övningar som passar alla oavsett träningsnivå.  Du har tillgång till kursen i 6 månader vilket gör att du kan använda den om och om igen. Nybörjaren eller elitmotionären har alla glädje av mina innovativa hemmaövningar. Varje vecka gör du 3 pass som är varierade och utformade så att du bränner maximalt och ökar din styrka i hela kroppen. Du lär dig hur du jobbar med din kropp och mot din hjärna när den vill att du ska stanna kvar i soffan.

Det här är träning som fungerar, alla övningar är anpassade så att du som är nybörjare kan använda kursen. Du som redan tränar har också stor glädje av den och du kommer att toppa din form rejält.

Leila sitting with ball press (rgb)

Läs hela

Drömresan till Dubai!

 19-25 November 2015!

Dubai är som att vara i Karibien och NewYork samtidigt. Solsäkert, varmt och ett underbart klimat. Vi bor på en av de coolaste stränderna i Dubai nära Marinan. Vårt schema är gediget och fullt med innovativa träningspass som kommer att ge dig ny motivation och träningsglädje.

Leila Söderholm ger dig nya träningsideér och inspiration. Din träning kommer aldrig att bli sig lik igen. Du får lära dig att träna i olika intervaller, utan redskap och du får prova att träna hela kroppen med endast en handduk till hjälp.

Karin Rosell öppnar din dörr till Yogans värld och tar dig till Platser i ditt inre som du inte trodde fanns. Förläng din kropp, hitta din meditation och utveckla din Yoga på vår strand eller i den underbara trädgården.

Gunnar Söderström är en av Sveriges få Triathlonproffs, han är Naprapat, PT  & Kostrådgivare. Den energi och kunskap som Gunnar delar med sig av är enorm. Prova på hans löparskola & Workshop samt lär dig alla hemligheter som ger dig ett löpsteg som du inte trodde var möjligt.

MorgonYoga på Stranden, varje morgon väcker vi liv i kroppen med en lugnt Yoga pass. De som vill löptränar och jobbar på löpsteget.

Läs hela

Power Day blev en Succé!

Ibland måste man våga följa sina drömmar! Jag är så stolt och glad i dag att jag gjorde det. På Skogshem & Wijk på Lidingö finns en stor eventhall. Första gången jag såg den så tänkte jag att en dag ska jag fylla den med träning!

I lördags gjorde vi det, 240 personer kom och vi lyfte taket:) Jag ryser när jag skriver för det var precis vad vi gjorde! Tack och kärlek till alla er som gjorde detta möjligt!

Power Day vitamin boost! Leila Söderholm fyller på med inspiration!

Chris inspirer och får dig att hålla i din träning! We like!

Chris är grym hans Bootcamp äger varje gång!

240 härliga provar att träna enkelt utan att krångla till det! Garanterat jobbigt!

Du kan träna enormt bra med enkla medel, vi lär dig hur!

Läs hela

Läs min blogg på Må Bra!

Vill du ha träningsinspiration, glädje i livet, lära dig att göra din kost enkel? Klicka här för att komma till min blogg →Lifebyleila .

Stor Kram och glöm inte att du är bäst!

Läs hela

PowerDay 7 Februari!

 Boka PowerDay!

PowerDay_inbjudan

När: Lördagen den 7 Februari kl 09.30-17.00.
Var: Lidingö på Skogshem & Wijk (parkering finns el buss 204 från Ropsten)
Ta med: Yoga matta

Missa inte det Det största & coolaste Träningseventet någonsin i Stockholm på Lidingö.  Dansa med Cecilia Ehrling, Träna med Leila Söderholm & Chris Siambalis och Yoga med Jennie Liljefors.

En dag full av möjligheter: Dansa dig glad, varm och lycklig med Cecilia Ehrling som  lär oss dansa Disco och Jive. Härliga Cecilia har satt ihop en egen koreografi som får oss alla att blomma ut. Träna och inspireras till ett enklare träningsliv av sprudlande Leila Söderholm, Krångla inte till din träning, Leila lär oss att träna hela kroppen med en handduk och att ”din kropp är ditt gym”, du får med dig kilovis med inspiration hem. Det finns Yogisar och sen finns det Jennie Liljefors, ett pedagogiskt underbarn som lär oss att Yoga med stil, glädje och kreativitet. En stark och stenhård tränare som fyller dig med inspiration hittar du i Chris Siambalis, ingen kan hitta på roliga, enkla och supertuffa övningar som denna man kan.

Vi bjuder på 2 fika och lunch, träffa våra utställare och ta del av deras erbjudanden. Åse Falkman Fredrikson, Matkreatör och Kostexpert delar med sig av sina bästa tips.

Boka PowerDay!  

Pris 1195 kr inkl moms. Lunch och 2 fika ingår samt så mycket inspiration du orkar bära!(Företag faktureras 1 195 + moms, maila din anmälan event@lifebyleila.se)

Läs hela

Vill du ha inspiration?

Kom på våra MåBra kvällar i November! Göteborg 4 nov – Linköping 10 nov – Kalmar 13 nov. Inspireras till att ta hand om din hälsa, bli mentalt starkare och att ta kontroll över din garderob. Jag, Leila Söderholm, underbart upplyftande Mia Törnblom och vår härliga stilexpert Katarina Ahltin. Mingel, mys och Goodiebag samt så mycket inspiration du orkar bära:). Boka här:   http://mabra.com/mabrakvall/ Hoppas vi ses i höst! Kram Leila

Läs hela

Träna där du är!

Jag vill slå ett slag för vardagsträning, den träning vi smyger in lite då och då! Med kärlek, humor och bestämdhet kommer man långt. Kraaaaaam från Leila

Läs hela

Träningsresa!

Känslan att vara en grupp med samma intressen och samma mål är helt enorm. Det är magiskt att få vara en del av dessa upplevelser. Träningsresan med Tara var helt fantastisk. Nu väntar en med Amelia på Fredag och i November åker jag till mitt ”heaven” Dubai för att träna och umgås med härliga människor.
I mars åker vi till Dubai igen, vi släpper platserna inom kort så är du intresserad mailar du mig på leila@lifebyleila.se Vi har ett begränsat antal platser.20141002-101424.jpg

Träning på stranden med endast en handduk som motstånd:) enkelt och enormt effektivt.

Läs hela