PowerDay 13 Februari 2016

 Powerday 2016 blir något alldeles extra!

PDNY1

 

Vi är så stolta och glada över att kunna presentera denna fantastiska dag som ger dig maximalt med inspiration, kunskap och träningsglädje.

Dagen börjar med ett gemensamt block där du får en kickstart du sent ska glömma av vår PowerTrio därefter väljer du själv hur du vill att din dag ska bli! Oavsett vad du väljer så ingår det tre eller fyra pass, som kan vara en föreläsning eller ett träningspass.

I alla block ingår det två kaffepauser och en god vällagad lunch buffé.

PowerTrioPowertrio Mia Leila Gunnar

Mia Törnblom inspirerar dig utöver det vanliga med sin otroliga energi och kunskap ger hon dig verktyg att jobba med din egen självkänsla. Gunnars fantastiska sätt att berätta verkliga historier om hur den mentala inställningen påverkar precis allt i livet. Leila inspirerar dig till att göra det du inte tror är möjligt och det du inte hittar tid till. Power Starten på dagen fyller dig med energi och kunskap som du bär med dig för alltid!  Oavsett vilket block du väljer så börjar dagen med vår PowerTrio!

Cecilia Ehrling

Få aktiviteter utsöndrar så mycket glädjehormoner som dans. Att dansa Disco med Cecilia Ehrling gör upplevelsen ännu större. Hennes varma framtoning och magiska pedagogik får alla att känna sig som en Disco diva. Koreografin kommer att dansas framför många badrumsspeglar hemma efter DiscoPower med Cecilia.

 

 

 

 

 

YogaPower med Karin!Karin Björkegren Jones

Yoga är mer än en smidig kropp och ett lugnt sinne. Karin Björkegren Jones guidar dig kärleksfullt in i Ashtanga Yogans värld. Karins långa erfarenhet och djupa kunskap om kroppen gör denna session till något alldeles extra som du kan ta med dig i ditt eget liv och i din egen yoga. Mjukt, stärkande och inspirerande, Karins lugn och harmoni smittar av sig.

Passar alla oavsett vana.

 

 

 

PowerLöpning

Gunnar1

Vill du slipa på ditt löpsteg, hjälpa kroppen med perfekt hållning och bli en bättre löpare? Gunnar Söderström är en av Sveriges första Triathlon proffs, han är naprapat och en riktig löpargalning. Det finns löparskolor och sen finns det Gunnars, en pedagogisk expert som förklarar och visar på sitt alldeles egna sätt, ditt löpsteg blir sig aldrig mer likt och vi vågar lova att alla har glädje och nytta av Powerlöpning.

 

 

 

PowerCampChris1

Gillar du frisk luft, tuff träning och skön stämning då ska du vara med på Powercamp med Chris Siambalis. Chris är en Mästare på att få ihop en bra mix av övningar där du jobbar hårt med hela kroppen, förbättrar din kondition och bygger muskler du inte trodde du hade. Du får jobba med din egen kroppsvikt och olika redskap blandat med olika intervaller och tempobyten. PowerCamp gör dig lycklig och stark.

 

Best of PowerBestofPower LeilaChrisGunnar

3 viljor, 3 styrkor, 3 olika sätt att träna som nu blir till 1!
Leila, Chris och Gunnar ger dig sina bästa övningar och sina bästa tricks för att få till bra träning. Vad den här trion hittar på är svårt att veta eftersom det ändrar sig från dag till dag.

Vi kan garantera att du får prova på effektiv, rolig och extremt annorlunda träning med det här gänget. Beredd dig på ett pass med glädje och högt tempo i sann Power anda.

 

Leila Söderholm Föreläsning Leila sitting with ball 2

Hur du ska tänka, äta och hur du ska träna? En inspirerande föreläsning som visar hur enkelt det kan vara att hitta tid för träning och hälsa. Deltagarna får små enkla tips på hur de kan få in rörelse i livet och hjälpa kroppen att orka med vardagen.

Hälsa är alltid en helhet och det finns många enkla förändringar vi kan göra i vår egen vardag för att må så bra som möjligt. Genom att se humor i allt som har med hälsa att göra kommer du att bli överraskad att du kunde skratta dig igenom föreläsningen och gå därifrån fylld av motivation & energi! Leila lämnar ingen oberörd, hon inspirerar alla oavsett vem du är.

 

Gunnar2

Fettförbränning i Praktiken

Den som förklarar fettbränning enkel, förståeligt och konkret är Gunnar Söderström som arbetat många år som kostrådgivare. Genom åren har han jobbat med många ”case” allt från övervikt till att lyckas med Elitsatsningar. Hur ska du träna? Vad ska du äta? Vad förbränner bäst? Frågorna är många och svaren ibland komplexa, med hjälp av Gunnar får vi på ett enkelt sätt rätsida på vad som fungerar och vad som är bluff.

 

 

 

 

Happy YogaJanna

Den här klassen passar dig som aldrig yogat och vill prova på, men även dig som yogat tidigare och nu vill dyka in lite djupare i tekniken. Virya-yogaläraren Janna Schibbye visar hur du med små justeringar kan skapa bättre balans i de olika momenten och vad som är extra viktigt att tänka på. Du kommer få många användbara tips och tricks. Inget prestationspass eller allvarlig tystnad bara Power Happy Yoga helt enkelt!

 

 

 

 

YogimelMelinda

Ett klassiskt Hatha yoga pass börjar mjukt med att landa här och nu. Kroppen värms upp med solhälsningar för att fortsätta med fysiska positioner, både stående och sittande. Med hjälp av andningen och olika positioner utvecklas din medvetenhet och ditt inre samtidigt som du ökar kroppens styrka och flexibilitet. Melinda Byman guidar dig genom klassen med positioner som passar just dig

 

 

Powerday träningseventSoma Move

Soma Move är en skön blandning av flexiblilitet, styrka och kontroll en träningsform som passar alla och är på stark frammarsch. har du inte prova så är det dags på Powerday. Holm&Hammar – bestående av Jessica Holm och Marie Hammarsjö kommer att guida er igenom denna nya träningsform.  Jessica och Marie två glädjesprudlande energiknippen som på sitt pedagogiska sätt förmedlar rörelseglädje deluxe.

 

 

Abilica powerday Leila

PowerRumpa med
Leila & Abilica

Visst du att det gäller att aktivt engagera din bakdel för att få hela muskelgruppen att jobba optimalt? Med hjälp av Abilicas Minibands så kommer du att få kontakt med alla dina muskler i sätet. Ett roligt, effektivt pass med fokus på lår och ja, du gissade rätt Rumpan! Ett innovativt sätt att träna på ett sätt vi gissar att du inte testat förut!

Vänta inte för länge med att boka ditt block, vi har begränsat antal platser.  Allt innehåll är med reservation för eventuella ändringar.

Pris: Power Day 1.195 kr inkl. moms.
Gå 4 betala för 3

Läs mer och  boka din Power Day här!

Vill du stanna över natten så har Skogshem & Wijk ett kanonerbjudande: 1 natt inkl 2 rätters middag och frukost  1200 kr inkl moms. Du kan välja om du vill stanna Fredag eller Lördag (eller hela helgen).

Vi svarar gärna på frågor om Power Day maila event@lifebyleila.se eller ring Josefin 070-715 56 66.

Boka Power Day här!