Om Leila

Mitt stora intresse och yrke är hälsa, träning och välmående!

Det finns få saker som gör mig så lycklig som att lyckas inspirera människor till att göra en förändring mot bättre hälsa.
Med 20 års samlad erfarenhet av att coacha människor till bättre hälsa så har jag hittat de tips och den motivation som funkar. Min förmåga att inspirera, motivera och entusiasmera människor är viktig när man vill få till livsstils förändringar. Jag är en oerhört engagerad Tränare och Föreläsare som brinner för att få alla att förstå att de är de små förändringarna som blir stora.

 

Till vardags reser jag runt i Sverige och coachar företag och privatpersoner till bättre hälsa genom föreläsningar och friskvårdsdagar.
Mitt lekfulla sätt att se på träning har också gett mig uppdrag som Träningsexpert på TV 4 där jag idag arbetar med Vardagspuls.
Sen flera år arbetar jag med tidningen MåBra och är frilansade medarbetare till flera av Sveriges största magasin. Min största karriärsteg var när jag var med på mjölkpaketen i hela Sverige och tipsade om träning.

 

Som tränare och föreläsare är jag frekvent bokad på olika träningsresor samt gör resor fantastiska resor till Dubai i egen regi.
Mitt event Powerday gjorde succé och har blivit ett återkommande inslag varje år.

 

Livet är härligt men inte bara härligt. Jag har även erfarenhet av livets nedsidor då jag i december 2010 fick diagnosen tarmcancer vilket följdes av flera tuffa år mot tillfrisknande. Självklart har den upplevelsen påverkat hur jag ser på hälsa och jag vet vikten att ta hand om sin kropp för att den ska orka ta sig igenom svåra perioder.

 

På fritiden njuter jag av min familj, min man Anders och mina 3 barn Moa, Max och Lucas.

Family-by-Leila-small