Resa

Inom kort släpper vi Dubairesan för 2018, vi åker runt den 20 November. Vill du förhandsboka för att inte missa din plats maila: leila@lifebyleila.sedubaileila2017_4

DUBAI 23-29 November 2017!

Äntligen släpper vi biljetterna till höstens lyxigaste & mysigaste träningsresa.

Det känns helt fantastiskt att vi gör drömresan  för 5:e gången. Det blev en succé helt enkelt och många resenärer återkommer igen & igen.

Dubai är mitt favoritresmål dit jag åker för att hämta ny energi och som jag nu vill presentera för dig. Njut av långa lata dagar på stranden, Yoga vid strandkanten varje morgon, Slipa på ditt löpsteg, Träna innovativa och roliga Träningspass i den vackra trädgården. Lyssna på föreläsningar och deltag i Workshops. En Träningsresa med allt det där extra som man inte tror är möjligt.

Dubai är som Karibien och New York på samma gång. Solsäkert, långa stora stränder, vackra hotell, fullt av kulinariska upplevelser och shopping som aldrig tar slut.

Resan passar dig som vill njuta, träna, återhämta dig och hitta ny energi. Se den som en kurs där du lär dig allt om hur du peppar dig själv. Alla kan vara med från nybörjaren till elitmotionären.
Läs mer och boka här
LeilaSdubai2017annons444

Vill du känna att du får en varm härlig kram varje morgon är du kliver utanför dörren? Så känner jag när vi är i Dubai, klimatet är helt perfekt. Varmt och skönt men inte fuktigt utan precis som en varm kram.

DSC_0690

Jag har lagt ner många veckor på att hitta det perfekta hotellet med strandläge som ligger i de områden där jag vill bo. Med min kravlista så var det inte lätt men en dag så hittade jag det perfekta stället.
Stor vacker trädgård där vi kan träna, strandläge med egen strand, stor pool, spa och beläget på coolaste stranden i Dubai.

 

DSC_0140

Nu kunde jag äntligen sätta ihop den resa jag själv skulle vilja åka på. Vår unika träningsresa har gjort succé och våra resenärer är enormt nöjda och åker med oss flera gånger. Vi har roligt på våra resor. Vi jobbar med glädje, gemenskap och förståelse för alla människors olikheter.

 

 

Collage Dubai

 

Vi varvar mellan lätta, tuffa och väldigt innovativa pass, allt förpackat så att du känner att du kan fortsätta göra detta hemma.Vi löptränar på stranden, kör löparworkshops där du riktigt kan slipa på ditt steg och lära dig alla knep du kan tänka dig.

 

IMG_2750

 

Varje morgon börjar vi med att väcka kroppen till liv genom att yoga på den solvarma stranden. Kvällarna avslutas med ett längre yogapass där du får sträcka ut din glada trötta kropp.

 

 

 

Vi har roligt på våra resor och vi bor fantastiskt, varje kväll får du möjlighet att uppleva mina smultronställen i Dubai, de ställen som ger mig gåshud varje gång jag besöker dem. Vi åker båt i kanaler som få dig att tänka på Tusen & en natt, där vi äter vår middag på prisbelönta restaurangen Pai Thai dit du bara kommer med båt.

Vi har bokat bord vid Världens högsta byggnad Burj Khalifa där du äter din middag i höjd med den dansande fontänen så att du känner rytmen från musiken djupt inne i bröstet. Garanterat gåshuds upplevelse. Du får helt enkelt uppleva mina favoritställen som jag själv gärna upplever hur många gånger som helst.

För bokning och frågor klicka här

 Vill du läsa mer om tidigare års Drömresor, scrolla ner! 
Tveka inte att  höra av dig med frågor

Inspireras av våra tidigare resor till Dubai!

DSC_0009

Träning i trädgården. Dubais fantastiska Skyline i bakgrunden.

DSC_0031

Stark i Balans lär dig hitta din starka kärna och jobba med balansen.

DSC_0052 DSC_0057 DSC_0058 DSC_0070 DSC_0140 DSC_0981 DSC_0982 DSC_1014 DSC_1024 DSC_1038 DSC_1042 DSC_1051

IMG_5740

Morgon Yoga på stranden! Ljuvlig sätt att starta dagen.

Morgon Yoga på stranden! Ljuvlig sätt att starta dagen.

IMG_5790

Drömresan till Dubai

Dubai är som att vara i Karibien och NewYork samtidigt. Solsäkert, varmt och ett underbart klimat. Vi bor på en av de coolaste stränderna i Dubai nära Marinan. Vårt schema är gediget och fullt med innovativa träningspass som kommer att ge dig ny motivation och träningsglädje.

Leila Söderholm ger dig nya träningsideér och inspiration. Din träning kommer aldrig att bli sig lik igen. Du får lära dig att träna i olika intervaller, utan redskap och du får prova att träna hela kroppen med endast en handduk till hjälp.

Annette Lefterow ligger bakom 30 egna träningskoncept och är banbrytande inom wellness. Det finns få som besitter hennes kunskap och som med förståelse, ödmjukhet och kärlek guidar sina klasser så att alla känner sin egen potential. Yoga, pilates, mindfulness och mycket mer.

Gunnar Söderström är en av Sveriges få Triathlonproffs, han är Naprapat, PT  & Kostrådgivare. Den energi och kunskap som Gunnar delar med sig av är enorm. Prova på hans löparskola & Workshop samt lär dig alla hemligheter som ger dig ett löpsteg som du inte trodde var möjligt.

DSC_0699-1024x682 DSC_0678-1024x682